Nieuwe Collega Henz

Geplaatst: 11 Feb 2020

Nieuwe Collega Henz | Henz

Henz heeft er per januari een nieuwe collega bij.....................

Mijn naam is Loes van den Boomen, 43 jaar, woonachtig in Someren en ben per 01 januari begonnen als Consultant Werving & Selectie bij Henz. De branche is voor mij niet onbekend, aangezien ik ruim 10 jaar ervaring heb opgedaan binnen een andere uitzendorganisatie. Hier ben ik gestart als consulent en heb de laatste 3 jaar de rol van  vestigingsmanager vervuld.

Ondertussen moeder geworden van 2  zoons en ben daarna part-time aan de slag gegaan als Opleidingscoördinator. De laatste 8 jaar heb ik een eigen onderneming gehad, maar aangezien ik mijn balans weer terug wilde krijgen tussen werk en privé heb ik besloten om naar mijn gevoel te luisteren en ben ik per december 2019 uit de zaak gestapt.

Ik ga met heel veel plezier dit nieuwe avontuur aan en hoop samen met Miranda een leuke tijd te hebben en een professionele schakel te kunnen zijn tussen werknemer en werkgever!
   

Groetjes Loes


 

Ga naar het overzicht

Upload je CV!

Om zo snel mogelijk kans te maken op een baan die perfect bij jou past, kun je jouw cv uploaden naar je eigen profielpagina.

Inloggen Registreren
webdesign | Get.Noticed